skip to Main Content

CHRISTINE CATERING COMPANY

Christine Catering Company on Vancouverissa toimiva pitopalvelu, joka panostaa energiatehokkuuden parantamiseen ja ympäristöjalanjäljen pienentämiseen.

Christine Catering Company järjestää tarjoiluja erilaisiin tilaisuuksiin. Yritys on toiminut vuodesta 2003. Christine Cateringin tavoitteena on jatkuvasti lisätä tietoisuuttaan toimintansa ympäristövaikutuksista, ja ottaa ympäristövaatimuksia yhä enemmän huomioon toiminnassaan. Yritys pyrkii tavoitteeseensa kehittämällä uusia strategioita energiatehokkuuden lisäämiseksi ja ympäristöjalanjäljen pienentämiseksi.

Vuonna 2011 Christine Catering mittasi päästönsä Climate Smart -palvelun tarjoaman päästölaskurin avulla, minkä jälkeen yritys on kehittänyt useita uusia toimintamalleja päästöjensä vähentämiseksi.

Pitopalvelu muun muassa vaihtoi kaikki käyttämänsä kertakäyttöiset astiat ekologisempiin, biohajoaviin vaihtoehtoihin. Toimistossa siirryttiin uusiopaperin käyttöön, ja kopiopaperit vaihdettiin kevyempiin. Paperin käyttöä pyritään vähentämään muun muassa printtaamalla paperin kummallekin puolelle. Myös jätteiden lajittelu ja kierrättäminen ovat tulleet osaksi yrityksen arkipäivää.

Christine Catering Company pyrkii energiatehokkuuteen laitteiden ja kulkuvälineiden säännöllisellä huoltamisella. Yritys panostaa myös kuljetustensa reittisuunnitteluun, tavoitteenaan minimoida matkojen määrä sekä polttoaineen kulutus.

Clonet_logo
Back To Top